Beckham vrea să rămână definitiv la AC Milan

Mijlocaşul englez David Beckham, împrumutat de echipa americană Los Angeles Galaxy la formaţia AC Milan până în luna martie, a declarat că vrea să rămână definitiv la gruparea italiană.

58 afișări
Imaginea articolului Beckham vrea să rămână definitiv la AC Milan

Beckham vrea să rămână definitiv la AC Milan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Avocaţii mei nu au vorbit cu oficialii de la Galaxy pentru moment, dar mi-aş dori să rămân la AC Milan. Acest lucru depinde de cele două cluburi dacă se vor înţelege", a declarat Beckham, la finalul partidei amicale pe care AC Milan a terminat-o la egalitate, miercuri seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Glasgow Rangers.

Administratorul delegat al milanezilor, Adriano Galliani, a afirmat, miercuri, că "avocaţii lui Beckham se află în discuţii cu oficialii clubului din Los Angeles pentru ca englezul să rămână definitiv la Milan".

David Beckham, în vârstă de 33 de ani, a avut evoluţii apreciate la AC Milan, de la 11 ianuarie 2009, data de la care a fost împrumutat la echipa milaneză, prestaţii care au ajutat clubul lombard să revină pe locul secund în Serie A, la şase puncte de liderul Internazionale Milano.

Citeşte şi:

David Beckham îl învaţă pe Will Smith să joace fotbal

Fotbalişti cu cele mai ciudate frizuri din toate timpurile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici