Cinci medalii de aur pentru România la Jocurile Francofoniei

Sportivii români au câştigat cinci medalii de aur, luni, în a opta zi de la Jocurile Francofoniei de la Beirut.

67 afișări
Imaginea articolului Cinci medalii de aur pentru România la Jocurile Francofoniei

Cinci medalii de aur pentru România la Jocurile Francofoniei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mihail Donişan a obţinut aurul la săritura în înălţime, tot în concursul de atletism Alexandru Mihăilescu câştigând argintul la 110 metri garduri, iar Levente Bartha (aruncarea suliţei) şi Laurenţiu Popa (aruncarea greutăţii) s-au clasat pe locul trei.

Alte trei medalii de aur au fost aduse României de pugilişti: Răzvan Andreiana (54 kg), Constatin Bejenaru (81 kg) şi Răzvan Cojanu (+91 kg).

Tot luni, naţionala feminină de baschet a câştigat aurul după ce a învins, în finală, reprezentativa Senegalului, cu scorul de 70-53 (33-19).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici