Coman: Sper ca situaţia mea să se rezolve în câteva zile

Portarul Dănuţ Coman a declarat, marţi, înaintea plecării în Elveţia, că a transmis conducerii clubului condiţiile pentru care este dispus să semneze prelungirea contractului său cu Rapid scadent în 2009 şi speră ca totul să se rezolve în câteva zile.

22 afișări
Imaginea articolului Coman: Sper ca situaţia mea să se rezolve în câteva zile

Coman: Sper ca situaţia mea să se rezolve în câteva zile (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am semnat, deocamdată sunt în negocieri cu staful administrativ şi sper ca în câteva zile să se rezolve. Aseară (n.r. - luni seara) am avut o discuţie la telefon cu domnul Taher, apoi după antrenament am vorbit cu domnul Sichitiu. Eu le-am spus ce îmi doresc şi sper să se rezolve totul în câteva zile. Probabil că se va discuta la nivelul conducerii şi îmi vor comunica ce decizie au luat", a spus portarul rapidist.

Coman a adăugat că nimeni din conducerea clubului nu l-a ameninţat cu excluderea din lot şi trimiterea la echipa a doua dacă nu semnează prelungirea contractului. "Mie nu mi-a spus nimeni să nu vin în turneul de pregătire, tot ce ştiu de acest subiect este din presă. Eu vreau să joc la prima echipă. La echipa unde am muncit atâţia ani şi unde practic mi-am riscat cariera. Nu îmi doresc să merg la echipa a doua sau să mă pregătesc cu preparatorul fizic. Dar eu nu mă tem de absolut nimic", a menţionat Dănuţ Coman.

Portarul giuleştean a afirmat că are oferte de transfer atât din ţară cât şi din străinătate, dar că prima opţiune pentru el este Rapid. "Sunt discuţii şi cu echipe din străinătate şi cu echipe din ţară, dar eu îmi doresc să joc aici. Aici mă simt cel mai bine", a precizat portarul.

Mijlocaşul Daniel Pancu a dezminţit, marţi, informaţiile potrivit cărora antrenorul Jose Peseiro intenţionează să renunţe la serviciile sale. "Nu am niciun fel de emoţii privind situaţia mea. A fost doar un zvon. Eu am vorbit în continuu cu cei de la club şi totul este în regulă. Pe mine nu mă interesează dacă voi fi titular sau nu. Trebuie să trag tare ca să fiu titular, e normal să fie concurenţă", a afirmat mijlocaşul.

Pancu susţine că Juliano Spadacio, Ricardo Fernandes şi Julio Cesar sunt "jucători foarte buni" de care Rapid avea nevoie. În ceea ce priveşte viitorul sezon, lui Daniel Pancu îi este frică doar de un singur lucru: "Eu mă tem în viitorul campionat doar de Rapid. Rapid este principalul nostru adversar".

Echipa Rapid a plecat, marţi, în turneul din Elveţia, la Anzere, unde se va pregăti timp de două săptămâni. Lotul de 22 de jucători stabilit de antrenorul Jose Peseiro pentru deplasarea în Elveţia este următorul: Dănuţ Coman, Elinton Andrade, Andrei Marinescu (portari); Cristian Săpunaru, Cătălin Păun, Vasile Maftei, Marius Constantin, Ricardo Fernandes, Dănuţ Perjă, Vladimir Bozovic, Doru Bratu (fundaşi); Ovidiu Herea, Costin Lazăr, Daniel Pancu, Nicolae Grigore, Cesinha, Julio Cesar, Juliano Spadacio (mijlocaşi); Pierre Boya, Joao Paulo, Lucian Răduţă, Alexandru Dobroiu (atacanţi).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici