Daniel Isăilă: După transferurile lui Alibec şi Papp mai avem nevoie de doi jucători

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat, marţi, că după transferurile atacantului Denis Alibec şi al fundaşului Paul Papp, mai are nevoie de încă doi jucători de câmp pentru a avea câte doi fotbalişti pe fiecare post.

78 afișări
Imaginea articolului Daniel Isăilă: După transferurile lui Alibec şi Papp mai avem nevoie de doi jucători

Daniel Isăilă (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Nu este uşor să găseşti fundaşi centrali, iar noi aveam doar trei în lot. Am încercat să ne axăm pe jucători români şi s-a ivit această posibilitate. E un jucător valoros (n.r. - Papp), a confirmat-o şi e un jucător pe care echipa naţională se poate baza în continuare. Cu siguranţă va trebui să mai transferăm, pentru că, numeric, noi suntem 18 jucători de câmp. Pe lângă Papp ne-ar mai trebui încă doi ca să avem dubluri pe posturi", a spus Isăilă, la Dolce Sport.

Daniel Isăilă a afirmat că atacantul Denis Alibec, transferat de la Inter Milano în această iarnă, trebuie să treacă peste frustrările acumulate în ultima perioadă la ultima formaţie la care a evoluat, FC Bologna. "Am avut foarte multe discuţii cu Alibec de când a venit aici. El trebuie să înţeleagă că a trecut printr-o perioadă mai puţin fastă pentru cariera sa după acel transfer spectaculos. El are calităţi extraordinare, am mare încredere în el şi totul depinde numai de el, dacă va reuşi să treacă peste acele frustrări acumulate în timp şi să o ia de la capăt, pentru că este un jucător foarte tânăr şi are viitorul în faţă. Probabil şi ieşirea asta din aceeaşi cauză a fost. M-a nemulţumit din cauza acelui cartonaş roşu (n.r. - eliminarea din meciul amical cu Rosenborg). Probabil că va plăti pentru gestul pe care l-a făcut, dar asta ţine de bucătăria noastră", a completat Isăilă.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, luni seară, cu scorul de 1-0, echipa norvegiană Rosenborg Trondheim, într-un meci din cadrul turneului La Manga Cup, primul amical al liderului din Liga I în acest an.

Astra are programat următorul meci, joi, cu FC Coştuleni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici