Daniel Niculae a ajuns la un acord cu conducerea FC Rapid

Atacantul Daniel Niculae, care se antrenează alături de lotul condus de Viorel Moldovan din vara anului trecut, a ajuns la un acord cu conducerea FC Rapid, grupare pentru care va evolua în partea a doua a campionatului Ligii a II-a.

295 afișări
Imaginea articolului Daniel Niculae a ajuns la un acord cu conducerea FC Rapid

Daniel Niculae (Imagine: Zoltan Kiraly/Mediafax Foto)

Conform unor surse din cadrul clubului giuleştean, Niculae va semna contractul şi va fi prezentat oficial în cadrul conferinţei de presă organizate, joi, de FC Rapid la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu.

Fotbalistul şi-a reziliat contractul cu gruparea rusă Kuban Krasnodar în vara anului 2013, dar nu a reuşit până acum să îşi găsească o echipă în străinătate. În toată această perioadă s-a pregătit la baza sportivă Pro Rapid alături de jucătorii giuleşteni. El a evoluat în două meciuri amicale pentru formaţia Rapid, cu CSM Râmnicu Vâlcea (scor 1-1, în 28 august 2013) şi FC Voluntari (scor 2-0, la 23 februarie 2014), în ultimul marcând şi un gol.

În vârstă de 31 de ani, Niculae a jucat în perioada 2001-2006 la Rapid, după care a evoluat în străinătate la formaţiile Auxerre, AS Monaco, Nancy şi Kuban Krasnodar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici