Deplasarea fanilor echipelor oaspete la meciuri, interzisă în Franţa pentru mai multe săptămâni

Liga profesionistă de fotbal din Franţa (LFP) a decis interzicerea deplasării fanilor formaţiilor oaspete la meciurile din etapa a XV-a a Ligue 1 şi la cele din etapa a XVI-a a Ligue 2, programate la acest sfârşit de săptămână, în urma atentatelor de la Paris şi Saint-Denis, informează lequipe.fr.

124 afișări
Imaginea articolului Deplasarea fanilor echipelor oaspete la meciuri, interzisă în Franţa pentru mai multe săptămâni

Deplasarea fanilor echipelor oaspete la meciuri, interzisă în Franţa pentru mai multe săptămâni (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

O măsură similară va fi anunţată "foarte curând" pentru următoarele trei etape din cele două eşaloane profesioniste, pentru partidele din optimile de finală ale Cupei Franţei, dar şi pentru întâlnirile din Liga Campionilor şi Liga Europa, din 8 şi 10 decembrie, de pe teritoriul Franţei.

"Aceste decizii sunt justificate prin indisponibilitatea forţelor mobile în perioada stării de urgenţă şi prin organizarea forumului COP21 (n.r. - pe tema încălzirii globale)", a precizat LFP.

Deplasarea galeriilor echipelor oaspete la meciuri a fost interzisă şi la meciurile din week-end-ul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici