Diego Milito, cel mai bun jucător al sezonului 2009/2010 al Ligii Campionilor

Cel mai bun jucător al sezonului 2009/2010 al Ligii Campionilor a fost desemnat atacantul formaţiei Internazionale Milano, Diego Milito, anunţul fiind făcut de preşedintele UEFA, Michel Platini, joi seară, la Monte Carlo.

32 afișări
Imaginea articolului Diego Milito, cel mai bun jucător al sezonului 2009/2010 al Ligii Campionilor

Diego Milito, cel mai bun jucător al sezonului 2009/2010 al Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Milito a fost ales jucătorul anului în dauna colegilor săi de la Inter, Julio Cesar, Maicon şi Wesley Sneijder. Inter, câştigătoarea Ligii Campionilor, a dominat festivitatea de la Monte Carlo, toţi cei cinci premianţi fiind de la campioana Italiei şi a Europei.

Cel mai bun portar al sezonului 2009/2010 a fost desemnat Julio Cesar (Internazionale Milano), premiul fiind anunţat de spaniolul Andoni Zubizarreta. Ceilalţi nominalizaţi au fost Hugo Lloris (Olympique Lyon) şi Victor Valdes (FC Barcelona). După ce a primit trofeul, Julio Cesar a participat la tragerea la sorţi pentru echipele din prima urnă valorică a grupelor Ligii Campionilor, alături de Gary Lineker.

Cel mai bun fundaş al sezonului 2009/2010 a fost desemnat Maicon (Internazionale Milano), premiul fiind anunţat de germanul Andreas Brehme. Ceilalţi nominalizaţi au fost Lucio (Internazionale Milano) şi Gerard Pique (FC Barcelona). Maicon a efectuat tragerea la sorţi pentru formaţiile din a doua urnă valorică.

Cel mai bun mijlocaş al sezonului 2009/2010 a fost desemnat Wesley Sneijder (Internazionale Milano), premiul fiind anunţat de italianul Gianfranco Zola. Ceilalţi nominalizaţi au fost Xavi (FC Barcelona) şi Arjen Robben (Bayern Munchen).Wesley Sneijder a participat apoi la tragerea la sorţi pentru formaţiile din a treia urnă valorică.

Cel mai bun atacant al sezonului 2009/2010 a fost desemnat Diego Milito (Internazionale Milano), premiul fiind anunţat de norvegianul Ole Gunnar Solksjaer. Ceilalţi nominalizaţi au fost Lionel Messi (FC Barcelona) şi Wayne Rooney (Manchester United).

Apoi, Milito a participat la tragerea la sorţi pentru echipele din a patra urnă valorică, prima extrasă fiind campioana României, CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici