Echipajul feminin de dublu rame al României, MEDALIE de AUR la Campionatul European de la Sevilla

Echipajul feminin de dublu rame al României a câştigat, duminică, medalia de aur la Campionatul European de canotaj de la Sevilla, acesta fiind al cincilea titlu continental consecutiv pentru România în această probă.

392 afișări
Imaginea articolului Echipajul feminin de dublu rame al României, MEDALIE de AUR la Campionatul European de la Sevilla

Echipajul feminin de dublu rame al României, medalie de aur la Campionatul European de la Sevilla (Imagine: Prosport)

Echipajul format din sportivele Cristina Grigoraş şi Andreea Boghian a luat startul pe culoarul 4 şi a încheiat cursa de 2.000 de metri, cu timpul de 7:49.09 minute, cucerind medalia de aur.

Pe podium au mai urcat echipajele Germaniei (7:51.56 minute) şi Ucrainei (7:57.26).

Duminică, în ultima zi a CE din Spania, România va mai avea reprezentări în finale la 4 rame fără cârmaci masculin (în componenţa Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Pârghie, Florin Curuea), dublu vâsle feminin (Cristina Ilie-Ioana Crăciun) şi 8 plus 1 feminin (Roxana Cogianu, Ioana Crăciun, Cristina Grigoraş, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupaşcu, Ionelia Zaharia şi Daniela Druncea).

La ediţia din 2012 a Campionatului European, România a cucerit cinci medalii (două de aur, două de argint şi una de bronz).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici