Emma Răducanu a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Sportiva va rata un turneu de pregătire pentru Australian Open

Campioana de la US Open, Emma Răducanu, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi va rata turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship din această săptămână, de la Abu Dhabi.

1390 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Sportiva va rata un turneu de pregătire pentru Australian Open

Emma Răducanu a depistată pozitiv cu COVID-19. Sportiva va rata turneul demonstrativ

Emma Răducanu urma să joace o partidă de prezentare împotriva campioanei olimpice, Belinda Bencic, la sfârşitul acestei săptămâni, într-o confruntare foarte aşteptată. Ea a fost însă depistată pozitiv la Covid-19, astfel că nu va juca la Abu Dhabi.

Organizatorii au declarat că se caută o nouă adversară pentru Bencic, un anunţ urmând a fi făcut în timp util.

"Emma se izolează acum şi urmează toate protocoalele necesare. Îi urăm o recuperare rapidă şi sperăm să o vedem curând din nou pe teren", au precizat organizatorii, într-un comunicat.

"Căutăm concurente alternative de top pentru a se confrunta cu Belinda Bencic; alte actualizări vor fi furnizate în timp util."

"Aşteptam cu nerăbdare să joc în faţa fanilor aici, în Abu Dhabi, dar, din păcate, după ce am fost depistată pozitiv la COVID-19, va trebui să amân până la următoarea ocazie. Mă izolez conform regulilor şi sper că voi putea reveni în curând", a declarat Răducanu, într-un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul facea parte din pregătirile sportivei pentru Australian Open, care începe pe 17 ianuarie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici