Eşec la debutul în Conference League pentru Universitatea Craiova. Formaţia olteană a fost învinsă de albanezii de la KF Laçi

Echipa albaneză KF Laçi, ocupanta locului 4 în ultimul sezon al SuperLigii albaneze, a reuşit joi să învingă, pe teren propriu, cu 1-0, pe Universitatea Craiova, în prima manşă a turului secund al Conference League.

2262 afișări
Imaginea articolului Eşec la debutul în Conference League pentru Universitatea Craiova. Formaţia olteană a fost învinsă de albanezii de la KF Laçi

Eşec la debutul în Conference League pentru Universitatea Craiova. Formaţia olteană a fost învinsă de albanezii de la KF Laçi

Oltenii au plecat în Albania cu intenţia declarată de a aduce toate cele trei puncte, demonstrându-şi intenţiile ofensive încă din primele minute.

În minutul 11, Koljic a ratat o ocazie importantă de a deschide scorul, nereuşind să lovească în plin mingea pasată de Bancu în faţa porţii goale.

Gazdele au replicat cu un şut parat de Pigliacelli, după care Mateiu a şutat bine din afara careului, mingea trimisă de el trecând puţin pe lângă poartă.

Cicâldău a bifat şi el o nouă şansă de a marca, în minutul 30, acesta nereuşind să îl învingă pe portarul advers, cu care a ajuns în situaţie de unu la unu.

Ocaziile s-au răzbunat în minutul 35, albanezii reuşind un contraatac de manual, la capătul căruia Lushkkja a pasat printre picioarele lui Bălaşa, Zarubica marcând în poarta goală, din careul mic.

În partea secundă, albanezii au jucat la conservarea rezultatului, oltenii nereuşind să îşi mai procure situaţii de gol similare celor din prima repriză.

S-a încheiat 1-0 pentru KF Laçi, oltenii fiind nevoiţi în returul de la Craiova să marcheze cel puţin de două ori, fără să primească gol, pentru a trece în turul 3 al competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici