Fanii lui Chelsea au scandat numele lui Abramovici înainea meciului cu Burnely

Fanii lui Chelsea au scandat sâmbătă numele patronului rus Roman Abramovici în timpul minutului de aplauze din debutul meciului din deplasare, cu Burnley, moment dedicat solidarităţii cu Ucraina.

2014 afișări
Imaginea articolului Fanii lui Chelsea au scandat numele lui Abramovici înainea meciului cu Burnely

Fanii lui Chelsea au scandat numele lui Abramovici înainea meciului cu Burnely

Gesturi de susţinere a Ucrainei au fost făcute sâmbătă înainte de startul meciurilor din Premier League, iar pe stadionul lui Burnley a fost afişat sloganul "Football Stands Together" şi steagul Ucrainei pe un ecran mare.

Abramovici a anunţat miercuri că scoate clubul la vânzare, în contextul în care în Marea Britanie se fac tot mai multe presiuni pentru ca acesta să fie supus unor sancţiuni, în urma invaziei Rusiei în ţara vecină.

În timp ce fanii din stadion, inclusiv suporterii oaspeţi ai lui Chelsea, au stat în picioare şi au aplaudat alături de jucători, înainte de startul meciului, fanii lui Chelsea au început să scandeze numele proprietarului, iar fanii lui Burnley au huiduit ca răspuns.

Abramovici a preluat conducerea clubului Chelsea în 2003, iar de atunci clubul londonez a înregistrat cele mai semnificative succese din istoria sa.

Rusul le-a spus colaboratorilor săi să înfiinţeze o fundaţie caritabilă în beneficiul "tuturor victimelor războiului din Ucraina", care ar urma să primească toate veniturile nete din vânzare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici