Farul Constanţa-Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0

Farul Constanţa a obţinut, duminică, prima victorie în actuala ediţie de campionat, impunându-se, pe teren propriu, scor 2-0 (0-0), în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a IV-a a Ligii I, în care de la oaspeţi au fost eliminaţi doi jucători, transmite corespondentul MEDIAFAX

1 afișare
Imaginea articolului Farul Constanţa-Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0

Farul Constanţa-Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 2-0

Golurile au fost înscrise de Ştefan Ciobanu '61 şi Daniel Florea '85, ambii aflaţi la primele reuşite în Liga I.

Farul a marcat în minutul 60, însă golul nu a fost validat deoarece mingea părăsise suprafaţa de joc înaintea centrării în urma căreia balonul a fost trimis în poartă.

După doar un minut, Farul a înscris un gol valid, prin Ştefan Ciobanu. Acesta a înscris cu capul de la 6 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Răzvan Farmache.

Ceahlăul Piatra Neamţ a rămas în inferioritate numerică în minutul 69, când Vasile Avădanei a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. El a primit al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu după ce l-a oprit din cursă pe Voiculeţ trăgându-l de tricou.

Scorul final a fost stabilit de Daniel Florea, de la Farul, în minutul 85. După o centrare de dreapta, Florea, aflat la patru metri de poartă, a împins mingea în plasă.

De la Ceahlăul a mai fost eliminat un jucător, Viorel Frunză, în minutul 86, tot pentru cumul de cartonaşe galbene.

După începerea partidei, mai mulţi spectatori i-au strigat directorului tehnic al Farului, Ion Marin, să plece la Dinamo. "Marine, marş la Dinamo!", au scandat fanii Farului.

Înainte de începerea meciului, observatorul Romeo Paşcu i-a înmânat căpitanului Cristian Şchiopu trofeul fair-play pentru echipa Farul, care a primit cele mai puţine cartonaşe galbene în sezonul trecut.

Pentru portarul George Curcă acesta a fost primul meci după aproape un an, el apărând poarta Farului ultima dată în etapa a V-a a ediţiei 2006/2007 a Ligii I, în meciul din deplasare cu Steaua, scor 3-0, după care a fost acuzat de noncombat.

Farul Constanţa a înregistrat înfrângeri în primele trei etape ale actualei ediţii de campionat, scor 4-0 cu Universitatea Craiova, 1-0 cu Steaua şi tot 1-0 cu Gloria Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici