FC Botoşani îşi pierde antrenorul şi cinci jucători, iar alţi trei ar putea părăsi echipa

Pe lângă antrenorul Liviu Ciobotariu, FC Botoşani îşi pierde şi alţi jucători din lot odată cu finalul acestui sezon al Ligii 1 Betano.

713 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani îşi pierde antrenorul şi cinci jucători, iar alţi trei ar putea părăsi echipa

FC Botoşani îşi pierde antrenorul şi cinci jucători, iar alţi trei ar putea părăsi echipa

Răzvan Oaidă, Lorand Fulop, Diego Fabbrini, Lossemi Karaboue şi Mihai Roman sunt jucătorii de care FC Botoşani deja s-a despărţit. Ultimul, s-a întors la Craiova şi sunt şanse foarte mici să mai fie împrumutat şi în următorul sezon la echipa moldoveană.

În afara celor cinci, mai sunt trei-patru jucători care ar putea pleca în această vară. Este vorba de Andrei Burcă, Soiledis şi Rodriguez.

„Din păcate, mai avem jucători care pleacă, în afară de Fabbrini. Karaboue pleacă. Mihai Roman este împrumutat şi nu ştiu exact situaţia lui. Încercăm să găsim soluţii pentru sezonul următor. Nu va fi uşor pentru că aveam un grup omogen, o echipă frumoasă. Sunt discuţii pentru Andrei Burcă. Pleacă doar dacă va fi un transfer avantajos pentru club. Pe sume mici, nici nu mă gândesc”, a spus Liviu Ciobotariu după victoria cu Dinamo (scor 1-0), antrenor care s-ar fi înţeles cu federaţia de fotbal din Liban pentru a prelua naţionala.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, FC Botoşani ocupă locul 3 în play-out-ul Ligii 1 Betano, cu un punct mai puţin decât Dinamo şi patru în spatele liderului Gaz Metan. În ultima rundă, FC Botoşani joacă în deplasare la Poli Iaşi, vineri, de la ora 18:30.

Înaintea meciului cu Dinamo, finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, anunţa că s-a săturat de mediocritate şi că în noul sezon nu concepe să mai rateze play-off-ul, altfel se va retrage din fotbal. „Noi am demonstrat că nu suntem o echipă de play-off, dar nici de retrogradare. Noi trebuie să facem pasul următor. Am fost doi ani la buza play-off-ului. Dacă şi la anul ratez, chiar declar că mă las. Botoşaniul poate mai mult. Suntem organizaţi, suntem un club bine văzut. Nu e o echipă satelit a cuiva, cum la un moment dat se spuneau nişte prostii. Suntem într-un colţ de ţară, nu le convine multora să vină până la Botoşani pentru un meci”, a spus Valeriu Iftime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici