FCSB ia faţa Craiovei. Dennis Man devine ce mai scump jucător din Liga 1

  • FCSB a câştigat 17 dintre cele 21 de meciuri jucate împotriva Craiovei în ultimii 6 ani
  • Dennis Man a marcat 12 goluri în acest sezon de Liga I
  • Man este evaluat cu 1 milion de euro peste Coman şi cu 2 peste Ianis Hagi
1069 afișări
Imaginea articolului  FCSB ia faţa Craiovei. Dennis Man devine ce mai scump jucător din Liga 1

(ŞTIRILE) FCSB ia faţa Craiovei

FCSB a trecut pe primul loc în campionat, după ce a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Universitatea Craiova. Dennis Man a marcat ambele goluri şi este acum cel mai scump jucător din Liga I.

Craiova a început meciul bine, dar n-a făcut faţă trio-ului din atacul roş-albaştrilor în a doua repriză. Man, Coman şi Tănase au făcut legea cu oltenii, care n-au mai reuşit să îşi revină după al doilea gol.

Man şi-a arătat cota pe teren şi a fost omul de aur al FCSB-ului. Cine vrea să îl transfere va trebui să scoată din buzunar cel puţin 6.5 milioane de euro, conform celor de la Transfermarkt.

„Mă bucură evoluţia lui, realizările pe care le are. Sper s-o ţină cât mai mult în această formă şi, de ce nu, să crească. Şi să ne ajute cât mai mult posibil”, a spus Toni Petrea, antrenorul FCSB.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici