Florin Mergea, eliminat în sferturi de finală la dublu în turneul de tenis de la Rotterdam

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), cap de serie numărul 4, a pierdut, joi, în sferturile de finală ale probei de dublu a turneului ATP de la Rotterdam, Olanda.

82 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea, eliminat în sferturi de finală la dublu în turneul de tenis de la Rotterdam

Florin Mergea, eliminat în sferturi de finală la dublu în turneul de tenis de la Rotterdam (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Florin şi Rohan au fost învinşi de dublul Nicolas Mahut/Vasek Pospisil (Franţa/Canada), scor 6-3, 1-6, 8-10, în o oră şi trei minute de joc, potrivit site-ului ATP. Pe durata partidei, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna şi-a pierdut de două ori serviciul, a înregistrat 5 aşi, iar procentajul mingilor câştigate cu primul serviciu a fost de 76%.

Dublul Florin Mergea/Rohan Bopanna a primit 90 de puncte ATP şi 12.700 de dolari pentru participarea în sferturi la Rotterdam. Perechea româno-indiană a jucat pentru prima dată la turneul din Olanda. Florin Mergea ocupă locul 12 în clasamentul mondial de dublu.

Competiţia de la Rotterdam este dotată cu premii totale în valoare de 1.722.820 de dolari.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), favorita principală a competiţiei, va juca, vineri, în sferturile de finală ale turneul de tenis de la Rotterdam, cu dublul Gilles Muller/Nenad Zimonjic (Luxemburg/Serbia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici