Fundaşul Dragoş Grigore s-a accidentat şi nu va juca în partida România - Malta

Cosmin Contra nu se va putea baza pe unul dintre oamenii de bază ai apărării în meciul cu Malta, programat duminică de la ora 19:00, în preliminariile EURO 2020.

69 afișări
Imaginea articolului Fundaşul Dragoş Grigore s-a accidentat şi nu va juca în partida România - Malta

Fundaşul Dragoş Grigore s-a accidentat şi nu va juca în partida România - Malta

"Dragoş Grigore a suferit o contuzie musculară la nivelul coapsei drepte în timpul partidei de joi contra Spaniei, iar pentru a nu risca o agravare a acestei probleme, staff-ul tehnic al naţionalei împreună cu cel medical au hotărât ca fotbalistul să fie menajat pentru partida cu Malta", se arată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal. Dragoş Grigore a suferit o contuzie musculară în meciul cu Spania, meci în care fundaşul lui Ludogoreţ a fost integralist.

Fundaşul Dragoş Grigore a împlinit sâmbătă 33 de ani şi a fost sărbătorit de tricolori în cantonamentul de la Mogoşoaia. “Aici e a doua mea familie, alături de colegii mai vechi şi de noua generaţie talentată. E familia echipei naţionale şi fiecare aniversare aici mă face nespus de mândru!”, a spus atunci Dragoş Grigore, care a primit tortul din partea colegilor şi stafului echipei naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici