Grigoraş: Am avut un debut fericit la Pandurii chiar dacă jocul nu m-a mulţumit

Antrenorul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă, după victoria echipei Pandurii în meciul cu Sportul Studenţesc, scor 1-0, în Liga I, că deşi a avut un debut fericit la echipa gorjeană, acesta nu a fost pe placul şi aşteptările sale.

12 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: Am avut un debut fericit la Pandurii chiar dacă jocul nu m-a mulţumit

Grigoraş: Am avut un debut fericit la Pandurii chiar dacă jocul nu m-a mulţumit (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"E un debut fericit chiar dacă jocul nu a fost unul pe placul meu şi pe aşteptările mele. Presiunea rezultatului şi-a spus cuvântul şi din păcate evoluţia nu a fost una strălucită în schimb am obţinut victoria. Am văzut şi alte meciuri în care echipa a jucat şi foarte bine şi a pierdut, astăzi am jucat mai modest dar am câştigat. Cred că victoria este meritată ţinând cont de ocaziile avute, nu foarte multe dar mai multe decât adversarul. Am pus o presiune mare asupra lor.

Am mizat pe câţiva jucători noi, am vrut să schimb ceva la echipă pentru că era nevoie de o schimbare şi era normal atâta timp cât în zece etape lucrurile nu au decurs aşa cum trebuia. Vranjkovici iarăşi vine după o perioadă mai lungă de pauză are astfel de probleme, s-a simţit lipsa jocului şi a ritmului de joc şi la el. Şi la Cardoso care în ultimele patru jocuri nu a evoluat a cedat destul de repede şi am fost nevoit să fac schimbări destul de repede şi am ajuns în minutul 70 în imposibilitatea de a nu mai putea face o schimbare pe care chiar aş fi dorit să o fac, chiar dacă nu cerea Vranjkovici aş fi făcut-o eu. A tras de el cât sa putut dar e bine când se termină cu bine chiar dacă jocul nu a fost unul strălucit", a declarat Grigoraş.

Grigoraş a afirmat că echipa sa a câştigat puţin şi la moral: "Cred că am câştigat puţin şi la moral pentru că s-au descătuşat puţin după această partidă. Era normal să fie încordare dacă te uiţi în clasament şi te vezi pe ultimul loc e normal. Cu şase puncte şi o singură victorie te apasă situaţia, e normal că nu sunt jucători extrem de experimentaţi cu multe meciuri şi care să treacă uşor peste astfel de meciuri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici