Hagi, Petrescu, Rednic şi Popa suspendaţi câte o etapă

Comisia de Disciplină a FRF a decis, în şedinţa de miercuri, suspendarea pentru o etapă şi amendarea cu câte 3.000 de lei a antrenorilor Gheoghe Hagi, Mircea Rednic, Dan Petrescu şi Ionuţ Popa, a declarat, agenţiei MEDIAFAX preşedintele comisiei, Daniel Marin Cernat.

1 afișare
Imaginea articolului Hagi, Petrescu, Rednic şi Popa suspendaţi câte o etapă

Hagi, Petrescu, Rednic şi Popa suspendaţi câte o etapă

Gheorghe Hagi a fost suspendat o etapă, deoarece la partida cu Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a III-a, scor 1-0, după marcarea golului lui Eric Bicfalvi, a intrat pe teren, unde i-a spus lui Cristescu să se ridice, jucătorul ieşean aflându-se întins pe gazon dinainte de marcarea golului. Antrenorul de portari al echipei Steaua, Zoltan Iaşko, care de asemenea a intrat pe teren, a primit doar avertisment.

Mircea Rednic a fost suspendat pentru că în minutul 90+5 al partidei Dinamo - Dacia Mioveni, scor 1-1, din cadrul etapei a IV-a a Ligii I, a fost trimis în tribună pentru proteste.

Antrenorul Dan Petrescu a fost trimis în tribune pentru proteste, în minutul 71 al partidei Unirea Urziceni - Poli Ştiinţa Timişoara.

Judecarea preşedintelui clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, care a fost trimis în tribune la partida cu Poli Ştiinţa Timişoara, a fost amânată până săptămâna viitoare, la solicitarea acestuia, oficialul dorind să-şi pregătească mai bine apărarea.

Ionuţ Popa a fost suspendat deoarece la pauza meciului amical Poli Iaşi - Dunărea Galaţi, scor 3-1, disputat înainte de începerea sezonului, antrenorul ieşean i-a înjurat pe câţiva ziarişti, a distrus trepiedul cameramanului de la TVR Iaşi şi i-a dat afară de pe terenul II al Complexului „Emil Alexandrescu“ pe reprezentanţii mass-media.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici