Inter Milano a câştigat Supercupa Italiei învingând-o pe Juventus Torino

Campioana Italiei s-a impus în prelungiri, miercuri seară, la Milano, scor 2-1, golul decisiv fiind marcat în prelungiri de chilianul Alexis Sanchez.

219 afișări
Imaginea articolului Inter Milano a câştigat Supercupa Italiei învingând-o pe Juventus Torino

Inter Milano a câştigat Supercupa Italiei învingând-o pe Juventus Torino

Doar străini au marcat în meciul de fotbal Inter - Juventus. Americnaul Weston McKennie a deschis scorul din pasa spaniolului Alvaro Morata, în minutul 25.

Liderul din Serie A a egalat prin Lisandro Martinez, argentianul transformând un penalty în minutul 35.

În prelungirile prelungirilor (120+1), chilianul Alexis Sanchez a punctat decisiv.

Este a doua oară când Inter şi Juventus se înfruntă în Supercupa Italiei, precedentul duel având loc în 2005, când ''nerazzurri'' s-au impus cu 1-0 printr-un gol al lui Juan Sebastian Veron.

Pentru a patra oară în istoria competiţiei finala are loc în luna ianuarie, precedentele trei ediţii fiind câştigate de Juventus în 1996, 2019 şi 2021.

Allegri are trei succese în Supercupa Italiei cu Juventus, în timp ce Inzaghi număra două trofee, ambele pe când dirija pe Lazio Roma, ajungând acum la 3 trofee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici