Irina Begu, învinsă la Madrid Open după două seturi decise la tie-break

Jucătoarea română de tenis Irina Begu (128 WTA) a fost eliminată joi de la openul de la Madrid de americana Madison Keys. Favorita numărul 18 a turneului a câştigat în două seturi, ambele decise la tiebreak. Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian sunt româncele aflate încă în competiţie.

131 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, învinsă la Madrid Open după două seturi decise la tie-break

Irina Begu, învinsă la Madrid Open după două seturi decise la tie-break

7-6 (3), 7-6 (6) a fost scorul final al meciului ce a durat două ore şi 13 minute şi în care Begu a avut minge de set în primul act.

Românca a condus cu 5-4, în primul set, după ce recuperase iniţial dezavantajul unui break, dar a irosit o minge de set pe serviciul americancei, care şi-a adjudecat apoi tiebreak-ul.

Begu a avut avantaj de un break în primul set, dar la cedat rapid şi s-a văzut condusă cu 5-3. La scorul de 5-4 pentru Keys, favorita 18 a avut trei mingi de meci însă Begu a servit bine şi şi-a câştigat game-ul pe propriul serviciu, setul ajungând din nou la tiebreak.

De data aceasta, Begu a ţinut aproape până la 6-6, conducând chiar, cu 3-2 şi 4-3, dar în cele din urmă a fost învinsă şi va părăsi turneul.

Prezenţa în turul doi în aduce lui Begu un premiu în bani de 30.255 euro şi 35 de puncte în clasamentul mondial. În ierarhia live, românca pică până pe locul 165, ea pierzând 180 de puncte, deoarece nu a reuşit să egaleze performanţa de anul trecut, când a ajuns până în sferturile de finală.

În turul doi s-a mai calificat şi Jaqueline Cristian, venită din calificări, iar Sorana Cîrstea va debuta direct în turul secund, din postura de cap de serie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
irina begu,
keys,
madrid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici