Jaqueline Cristian e a treia sportivă româncă prezentă în sferturile de finală la Koper

Turneul de tenis feminin ITF W60 de la Koper Slovenia are acum 3 sportive din România calificate în faza sferturilor de finală. După Andreea Mitu şi Irina Bara, Jaqueline Cristian a reuşit şi ea să se califice între ultimele 8 concurente.

503 afișări
Imaginea articolului Jaqueline Cristian e a treia sportivă româncă prezentă în sferturile de finală la Koper

Sursa foto: MediafaxFoto

Cristian (180 WTA) a învins-o joi în optimile de finală pe slovena Veronika Erjavec (293 WTA), cu scorul de 7-6 (4), 6-4, după un meci intens ce a durat două ore şi 7 minute.

Meciul nu a fost deloc uşor pentru Cristian, ea fiind condusă cu 2-4 în primul set şi fiind nevoită să salveze două mingi de set pe propriul serviciu, la 5-6.

Cristian a dominat însă tiebreak-ul iar în setul doi a reuşit 3 break-uri, cu unul mai mult decât adversare sa, având avantaj de 5-2 şi ratând 4 mingi de meci, înainte să obţină un loc în sferturile de finală, unde o va întâlni pe belarusa Kristina Dmitruk (228 WTA).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici