Lungu nu s-a luptat la Noaptea Gladiatorilor pentru că nu i-a venit adversarul

Românul Alexandru Lungu nu a mai luptat, vineri seară, în cadrul galei de Mixed Martial Arts (MMA) "Noaptea Gladiatorilor" de la Ploieşti deoarece adversarul său, Wendell Lowe, nu a venit la eveniment.

270 afișări
Imaginea articolului Lungu nu s-a luptat la Noaptea Gladiatorilor pentru că nu i-a venit adversarul

Alexandru Lungu (Imagine: www.mma-clips.org)

Lungu a fost însă provocat de Mike Soap, pe care îl va întâlni, cel mai probabil, la următoarea gală MMA, ce va avea loc în data de 26 iulie, la Constanţa.

În primul meci al galei de vineri, Eugen Preda l-a învins prin KO pe Brad Nordquest, iar în următoarea partidă Michael McDonald s-a impus în faţa lui Rick Roufus.

Cătălin Zmărăndescu l-a învins prin KO în prima repriză pe Steve Sayegh, după care Todd Medina l-a bătut tot prin KO pe Shannon Ritch. Apoi, Anatolie Ciumac a fost descalificat pentru lovitură interzisă aplicată lui Vince Lucero.

Adrian Preda l-a învins la puncte pe Eric Hartley, iar ultimul meci, dintre Andrei Stoica şi Ronald Garland s-a încheiat la egalitate.

Fiecare meci a avut două runde a câte cinci minute.

La evenimentul organizat de Todd Medina şi soţia sa Raluca Sandu au fost prezenţi, între alţii, oficialii FRF Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu.

Todd Medina a mai organizat gale de Arte Marţiale Mixte în cuşcă, sport care reuneşte diferite stiluri de arte marţiale precum jiu-jitsu, sambo, karate, boxing, kick-boxing, judo, wrestling, în SUA, Canada, Mexic, Jamaica şi Japonia. Luptătorii pot fi declaraţi câştigători în urma aplicării uneia dintre următoarele tehnici: chocks, joint locks, take dawns sau knock-outs. În afara de aceste tipuri de tehnici, luptătorii mai pot fi declaraţi câştigători prin aplicarea unor lovituri: lovitura cu pumnul, cu piciorul, cu cotul sau cu genunchiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici