Lupescu: Contractul va fi reziliat indiferent de răspunsul lui Piţurcă

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, luni, că înţelegerea dintre federaţie şi selecţionerul Victor Piţurcă va fi reziliată indiferent de răspunsul tehnicianului la oferta de 250.000 de euro care i-a fost făcută pentru întreruperea contractului.

11 afișări
Imaginea articolului Lupescu: Contractul va fi reziliat indiferent de răspunsul lui Piţurcă

Lupescu: Contractul va fi reziliat indiferent de răspunsul lui Piţurcă

Lupescu a explicat că nu este posibil ca echipa naţională să aibă doi selecţioneri în acelaşi timp, chiar dacă rezilierea contractului lui Victor Piţurcă va fi decisă de instanţa de judecată. "Nu are nicio treabă una cu alta. Putem să numim alt selecţioner. Nu se pune problema să avem doi selecţioneri. Există o reziliere unilateră a contractului şi una pe cale amiabilă. Vom vedea în seara asta, indiferent de ce va spune Victor Piţurcă, va exista o reziliere a contractului", a spus Lupescu.

Oficialul FRF a menţionat că Victor Piţurcă nu i-a comunicat că refuză oferta federaţiei. "Nu ştiu ce a declarat, voi vorbi şi eu cu el în seara asta. Noi i-am făcut o ofertă onorabilă, am respectat contractul", a explicat oficialul.

Mircea Lucescu este primul antrenor căruia directorul general al FRF îi va propune postul de selecţioner al primei reprezentative. "Primul cu care vom negocia va fi Mircea Lucescu. Dar deocamdată nu am discutat cu nimeni. Este vorba de o sumă decentă pentru echipa naţională, dar nu ca în ţări ca Spania sau Italia", a precizat Lucescu.

FRF i-a propus lui Piuţurcă rezilierea contractului de antrenor al echipei naţionale după ce prima reprezentativă a pierdut aproape toate şansele de a se califica la Cupa Mondială din 2010.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici