Manea, suspendat o lună de Comisia de Disciplină

Directorul tehnic al echipei Rapid, Nicolae Manea, a fost suspendat timp de o lună şi amendat cu suma de 600 de lei, miercuri, de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru că a depăşit suprafaţa tehnică la meciul cu Unirea Urziceni, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

16 afișări
Imaginea articolului Manea, suspendat o lună de Comisia de Disciplină

Manea, suspendat o lună de Comisia de Disciplină (Imagine: Mediafax Foto)

Antrenorul cu portarii al echipei Rapid, Dumitru Iordan, a fost suspendat două meciuri şi amendat cu suma de 4.280 de lei pentru că a întârziat repunerea mingii în joc în timpul partidei cu Unirea Urziceni.

Mijlocaşul echipei Rapid, Goncalves Spadacio, şi fundaşul central al formaţiei FC Vaslui, Gabriel Cânu, au fost suspendaţi câte un joc şi amendaţi cu suma de 700 de lei pentru eliminările din etapa a XXIV-a.

Preparatorul fizic al echipei FC Vaslui, Paolo Potoknik, şi masorul formaţiei Dinamo, Gabriel Niculescu, au fost suspendaţi, miercuri, de către Comisia de Disciplină a FRF pentru nouă, respectiv 16 meciuri, ca urmare a incidentului de la partida de sâmbătă, contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I

De asemenea, Potoknik a primit şi o amendă de 5.350 de lei, în timp ce Niculescu a fost sancţionat cu 10.000 de lei.

Directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, implicat şi el în incident a primit o lună de suspendare şi o amendă de 6.400 de lei.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Vaslui, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

În minutul 50, preparatorul fizic italian al echipei FC Vaslui a avut o altercaţie cu directorul sportiv formaţiei dinamoviste, Constantin Dănilescu, precum şi cu masorul Gabriel Niculescu, incidentul fiind stopat de intervenţia oamenilor de ordine şi de arbitrul Ovidiu Haţegan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici