Mencucci: Mutu rămâne la Fiorentina

Administratorul delegat al grupării Fiorentina, Sandro Mencucci, a declarat, vineri, că atacantul Adrian Mutu va rămâne la gruparea toscană, deşi presa italiană a scris că internaţionalul român a ajuns la un acord pentru un transfer la AS Roma, informează site-ul violanews.com.

11 afișări
Imaginea articolului Mencucci: Mutu rămâne la Fiorentina

Mencucci: Mutu rămâne la Fiorentina (Imagine: MEdiafax Foto)

Oficialul clubului Fiorentina a precizat că şi portarul francez Sebastien Frey va continua la gruparea toscană. "Vrem să fim pregătiţi pentru Liga Campionilor şi de aceea am făcut o mare campanie de achiziţii. Cu Mutu şi Frey nu este nicio problemă, suporterii pot să stea liniştiţi", a spus Mencucci, la postul Radio Viola.

Cotidianul Il Tempo a scris, vineri, că directorul sportiv al clubului AS Roma, Daniele Prade, a ajuns la un acord economic cu atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, urmând să înceapă tratativele cu oficialii toscani. Publicaţia italiană a notat şi că Mutu ar urma să aibă un salariu anual de 4,5 milioane de euro, dar ar putea ajunge la cinci milioane cu bonusuri. În schimb, site-ul violanews.com vorbeşte de un salariu net de 3 milioane de euro pe sezon, faţă ce cele 2,2 milioane de euro propuse de Fiorentina pentru semnarea unui nou contract până în 2012.

Site-ul italian a notat că Adrian Mutu se va întâlni luni cu oficialii Fiorentinei pentru a discuta despre prelungirea contractului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici