Mircea Rednic revine în România. Anunţul făcut în ultima zi a anului: "Am ajuns la un acord cu cel mai titrat antrenor din Liga 1"

Mircea Rednic (57 de ani) va reveni în Liga 1. Fostul antrenor al echipei Dinamo îi va lua locul lui Mihai Teja (41 de ani) pe banca tehnică a clubului Poli Iaşi. Anunţul a fost făcut în ultima zi a anului 2019, pe site-ul oficial al clubului.

2541 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic revine în România. Anunţul făcut în ultima zi a anului: "Am ajuns la un acord cu cel mai titrat antrenor din Liga 1"

Mircea Rednic este oficial noul antrenor al clubului Poli Iaşi

"Preşedintele executiv a ajuns la un acord cu cel mai titrat antrenor din Liga 1, Mircea Rednic, care va conduce echipa Politehnicii în următoarea perioada.

Semnarea contractului va avea loc în primele zile ale noului an când vom reveni cu informaţii suplimentare.

Mircea Rednic a obţinut, ca antrenor principal, două titluri de campion, cu Rapid şi Dinamo.

El şi-a început cariera de antrenor în anul 2000, antrenând echipe importante din campionatul României şi Belgiei: Standard Liege, Gent, Mouscron.

Îi urăm bun venit şi mult succes pe banca Politehnicii Iaşi!", se arată în comunicatul emis de clubuluik Politehnica Iaşi pe site-ul oficial.

Mircea Rednic le-a pregătit pe Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron şi Al Faisaly.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici