Mircea Sandu: Cristi Tănase trebuie să muncească de trei ori mai mult ca să ajungă ca Hagi sau Mutu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat marţi că jucătorul Stelei, Cristi Tănase, ar trebui să muncească de trei ori mai mult decât o face acum, pentru a ajunge la nivelul la care au evoluat Gheorghe Hagi sau Adrian Mutu.

98 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Cristi Tănase trebuie să muncească de trei ori mai mult ca să ajungă ca Hagi sau Mutu

Mircea Sandu: Cristi Tănase trebuie să muncească de trei ori mai mult ca să ajungă ca Hagi sau Mutu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Cristi Tănase, dacă vrea să ajungă ca Hagi sau Mutu, un jucător exponenţial, trebuie să muncească de trei ori mai mult decât munceşte acum. Are calitate. Transferul lui Stancu ar fi trebuit să-l impulsioneze, dar el nu mai e cu «Bomba 1», e cu «Bomba 2»", a adăugat Mircea Sandu.

El a participat, marţi, la Târgu Jiu, la întâlnirea reprezentanţilor FRF cu membri afiliaţi din zona de sud-vest a României. La eveniment au participat oficiali ai cluburilor din judeţele Gorj, Olt, Vâlcea, Argeş, Dolj, Teleorman, Mehedinţi, Hunedoara, Caraş Severin şi Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici