Mircea Sandu i-a felicitat pe bosniaci, dar le-a reamintit de situaţia statutului Federaţiei

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a felicitat echipa Bosniei pentru victoria, cu scorul de 2-1, din meciul cu România, dar i-a atenţionat pe bosniaci în privinţa statutului forului lor fotbalistic, informează sport.ro.

22 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu i-a felicitat pe bosniaci, dar le-a reamintit de situaţia statutului Federaţiei

Mircea Sandu i-a felicitat pe bosniaci, dar le-a reamintit de situaţia statutului Federaţiei (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Vreau să vă felicit pentru victorie şi sincer sper să nu fie ultima pentru voi. Trebuie să adoptaţi însă statutul pe care FIFA şi UEFA insistă în cazul federaţiei din Bosnia. Sunt foarte îngrijorat, dar nu numai eu, ci şi cei de la UEFA. Dacă nu se va adopta statutul impus de noi, va fi sfârşitul pentru Federaţia din Bosnia. Sper să nu se întâmple asta", a spus Mircea Sandu după meci, conform presei din Bosnia.

Comitetul Executiv al UEFA, întrunit la Paris, a reconfirmat, la sfârşitul săptămânii trecute, decizia de a suspenda automat, de la 1 aprilie 2011, Federaţia de Fotbal din Bosnia-Herţegovina, dacă schimbările cerute privind statutul nu sunt efectuate până la acea dată.

Decizia UEFA a venit ca urmare a sistemului de conducere al Federaţiei de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina, cu trei preşedinţi, un bosniac, un sârb şi un croat. În cazul în care suspendarea va intra în vigoare, echipele din această ţară nu vor mai putea evolua în competiţiile internaţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici