Mircea Sandu: Mutu este jucătorul care va învinge Franţa

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, că atacantul Adrian Mutu este jucătorul care va aduce victoria României în meciul cu Franţa, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

40 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Mutu este jucătorul care va învinge Franţa

Mircea Sandu: Mutu este jucătorul care va învinge Franţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Mutu este jucătorul care va învinge Franţa, am mare încredere în el. Este un semn bun că Mutu şi-a revenit repede şi a jucat pentru Fiorentina, însă el nu a putut evolua în această seară din cauza unei probleme de sănătate, să fiţi convinşi de acest lucru", a spus Sandu la Gsp TV.

Referitor la meciul amical Ungaria - România, Sandu a declarat că a fost o partidă cu o încărcătură specială.

"A fost o dedicaţie. Toţi jucătorii au evoluat foarte bine, au făcut efort. Mi-a plăcut foarte mult Răzvan Lucescu. Dacă jucătorii evoluează bine şi sunt aşezaţi bine în teren înseamnă că antrenorul îi pregăteşte bine. Cred că echipa care va întâlni Franţa în septembrie va fi foarte echilibrată, probabil că vor mai exista 2-3 implanturi faţă de echipa din această seară", a spus Sandu.

Referitor la incidentele ce au avut loc în repriza a doua în tribune, Mircea Sandu a declarat: "Atmosfera a fost superbă, mai ales din partea suporterilor maghiari. Din păcate, fanii români şi-au dat iar în petec, dar este bine că s-a stins foarte repede incidentul. Probabil că România trebuie să joace cât mai mult meciuri fără suporteri, din păcate".

Reprezentativa de fotbal a României a învins, miercuri, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Ungariei, într-un meci amical disputat pe stadionul Ferenc Puskas din Budapesta şi dedicat memoriei fostului handbalist Marian Cozma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici