Mircea Sandu: Ne gândim să reorganizăm campionatul, să rămână 16 echipe în Liga I

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, că se ia în calcul reorganizarea campionatului, pentru ca Liga I să rămână cu 16 echipe şi, deci, cu etape mai puţine, astfel încât să nu mai existe meciuri care să se dispute la temperaturi foarte ridicate.

14 afișări
Imaginea articolului Mircea Sandu: Ne gândim să reorganizăm campionatul, să rămână 16 echipe în Liga I

Mircea Sandu: Ne gândim să reorganizăm campionatul, să rămână 16 echipe în Liga I (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am venit la stadion pentru că sunt fan Sportul Studenţesc, dar nu mi-a plăcut meciul, pentru că este inuman să joci la o asemenea temperatură. Ne gândim să reorganizăm campionatul, ca din 18 echipe să rămână 16. Ar trebui regândit sistemul competiţional, să nu se mai joace pe căldura asta. Va fi foarte greu pentru Sportul anul acesta, deoarece are mulţi jucători tineri. S-au văzut emoţiile debutului", a spus Sandu, care a asistat la meciul Sportul Studenţesc - Oţelul Galaţi.

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, vineri, în deplasare, scor 1-0 (1-0), echipa nou-promovată Sportul Studenţesc, în primul joc al ediţiei de campionat 2010-2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici