Mirel Rădoi: După ce voi termina cu naţionala de tineret, prefer să preiau o echipă din Liga 1

Mirel Rădoi a contribuit la calificarea naţionalei U21 la un turneu final, după mai bine de 20 de ani. A fost numit în ultimele 5 meciuri, după ce Daniel Isăilă a preferat să se reorienteze. Într-un interviu recent acordat, Rădoi a spus ce va face după ce va termina cu selecţionata de tineret.

106 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi: După ce voi termina cu naţionala de tineret, prefer să preiau o echipă din Liga 1

Mirel Rădoi: După ce voi termina cu naţionala de tineret, prefer să preiau o echipă din Liga 1

"După ce voi termina mandatul la naţionala de tineret, prefer să preiau o echipă de club din Liga I. Aici este foarte greu să implementez un sistem de joc. Acum muncesc cam 4-5 ore pe zi, fac mai mult muncă de scouting", a spus Rădoi la Sport Total FM.

Rădoi s-a remarcat prin faptul că este adeptul strategiei ofensive, pe care a învăţat-o de la fostul său antrenor de la FCSB, Cosmin Olăroiu.

”Cele mai multe informaţii de la Oli le-am luat, dar am învăţat şi de la alţi antrenori. Antrenorul ideal pentru mine ar fi un mix între Guardiola şi Klopp. Prima oară când m-a tentat să devin antrenor a fost când eram antrenat de Oli. Mi-a dat un singur sfat: dacă nu ai pasiune, mai bine nu te apuca de meseria asta. Decât să fac un 0-0, prefer un 1-1, chiar dacă sunt egalat în ultimul minut", a mai spus Rădoi la Sport Total FM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici