Naţionala de handbal feminin se va reuni joi, la Bucureşti

Echipa naţională de handbal feminin a României se va reuni, joi seară, la Bucureşti, în vederea pregătirii şi susţinerii meciurilor oficiale cu reprezentativa Belarusului, din playoff-ul Campionatului Mondial din China, care va avea loc în luna decembrie.

2 afișări

"Ne vom reuni în 21 mai seara, iar a doua zi dimineaţă fetele vor efectua vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă, urmând ca în 24 mai să plecăm spre Drobeta Turnu Severin. Avem programate o săptămână de pregătiri şi meciurile de verificare cu Polonia", a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, antrenorul Radu Voina.

Tehnicianul reprezentativei a mai precizat că din lotul convocat va absenta doar extrema dreapta Cristina Vărzaru. "Cristina mai are de susţinut meciuri în campionatul danez şi va sosi la lot în 1 sau 2 iunie", a explicat Voina.

Antrenorul naţionalei a făcut referiri şi la posibilitatea ca portarul Luminiţa Huţupan Dinu să joace în partida retur cu Belarus, din 13 iunie. "Eu nu ştiu de aşa ceva. Luminiţa ne-a anunţat că se retrage şi mi s-ar fi părut normal dacă dorea să vină, să vină la ambele meciuri cu Belarus. Dacă nu poate veni şi la tur şi la retur, atunci probabil va primi felicitările pentru încheierea carierei din tribună", a spus Radu Voina.

Componenţa lotului României este următoarea: Paula Ungureanu, Florentina Stanciu, Mihaela Smedescu - portari, Valentina Elisei-Ardean, Iulia Puşcaşu, Ramona Maier, Cristina Vărzaru - extreme, Ionela Gâlcă-Stanca, Oana Manea - pivoţi, Cristina Neagu, Adina Fiera Meiroşu, Carmen Amariei, Narcisa Lecuşanu, Ada Moldovan, Oana Şoit, Melinda Geiger - linia de 9 metri.

Meciurile de verificare cu naţionala Poloniei vor avea loc în 29 şi 30 mai, ambele de la ora 19.00, la Drobeta Turnu Severin.

În playoff-ul Campionatului Mondial din luna decembrie (China), jocul tur cu Belarus va avea loc în 6 iunie, în deplasare, iar cel retur, în 13 iunie, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici