Nicolae Stanciu, mijlocaş Steaua: Mai presus de golurile mele este calificarea

Nicolae Stanciu a marcat cele trei goluri ale Stelei în dubla manşă cu Sparta Praga, scor 3-1 la general, în turul 3 preliminar din Liga Campionolor, iar acum speră ca echipa sa să treacă şi de play-off şi să se califice în grupele Ligii Campionilor.

441 afișări
Imaginea articolului Nicolae Stanciu, mijlocaş Steaua: Mai presus de golurile mele este calificarea

Nicolae Stanciu, mijlocaş Steaua: Mai presus de golurile mele este calificarea

Stanciu a înscris singurul gol al Stelei în meciul din prima manşă cu Sparta Praga, încheiat 1-1, după care a mai marcat de două ori în partida retur, disputată miercuri, pe Arena Naţională, şi încheiată cu scorul de 2-0 pentru vicecampioana en-titre a Ligii 1.

„Mai presus de golurile mele este calificarea şi faptul că am reuşit să ajungem în play-off-ul Ligii. Suntem deja în grupele Europa League, dar sperăm să ne calificăm în grupele Champions League. Au fost două goluri foarte importante pentru mine şi echipă, mă bucur că ne-am calificat. Dar şi mai mult mă bucur că stadionul a fost plin, suporterii au venit şi ne-au susţinut şi le mulţumesc foarte mult”, a afirmat Stanciu.

În play-off-ul Ligii Campionilor, Steaua ar putea întâlni Manchester City.

„Să joci cu City este un meci nemaipomenit. Dar eu mi-aş dori un adversar mai uşor, ca să ne calificăm în grupele Champions League. După jocul din această seară suntem foarte încrezători. Cu oricine am pica, în afară de City, şansele sunt 50-50”, a mai spus mijlocaşul în vârstă de 23 de ani.

Cât despre un eventual transfer: „Sunt bucuros să mă aflu la această echipă. Am trăit lucruri frumoase aici şi încă trăiesc. Acum, singurul meu gând este să aşteptăm tragerea la sorţi. Avem şansa noastră, cu oricine am pica în play-off şi sperăm că ne vom califica în grupele Ligii”, a conchis Stanciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici