Noul selecţioner al naţionalei. Răzvan Burleanu, mandatat să discute cu Mirel Rădoi despre preluarea funcţiei

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal l-a mandatat pe Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, să discute cu Mirel Rădoi despre preluarea funcţiei de selecţioner al echipei naţionale, după demisia lui Cosmin Contra, la finalul partidei cu Spania, din preliminariile pentru Campionatul European.

389 afișări
Imaginea articolului Noul selecţioner al naţionalei. Răzvan Burleanu, mandatat să discute cu Mirel Rădoi despre preluarea funcţiei

Răzvan Burleanu, mandatat să discute cu Mirel Rădoi despre funcţia de selecţioner al naţionalei

Mirel Rădoi este singurul candidat pentru a deveni noul selecţioner al primei reprezentative. Antrenorul în vârstă de 38 de ani ar urma să renunţe la echipa de tineret, acolo unde a ajuns în martie 2018.

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a anunţat luni, 25 noiembrie, că Mirel Rădoi este propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecţioner al României.

"Întrunită azi, 25 noiembrie, Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal a decis să îl propună pe Mirel Rădoi pentru postul de selecţioner al Echipei Naţionale.

Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa naţională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua Bucureşti, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 şi 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.

Începând din martie 2018, Rădoi a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei naţionale U21 a României, iar în luna august a aceluiaşi an a preluat banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită. A reuşit să califice reprezentativa Under 21 la EURO 2019, unde a ajuns până în semifinalele competiţiei, performanţă ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani!

În total, pe banca selecţionatei U21, Mirel Rădoi a bifat 15 partide, reuşind să câştige 9 dintre ele şi să bifeze trei remize.

Propunerea Comisiei Tehnice pentru postul de selecţioner al reprezentativei României, Mirel Rădoi, va fi dezbătută în Comitetul Executiv al FRF, în cadrul şedinţei de marţi, 26 noiembrie", este comunicatul emis pe frf.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici