Ovidiu Haţegan contra Croaţiei: Franţa a învins Croaţia din nou în Liga Naţiunilor

  • Ovidiu Haţegan a fost al patrulea oficial la finala Champions League de anul acesta
  • Franţa – Croaţia a fost finala Campionatului Mondial din 2018
  • Scorul finalei din 2018 a fost tot 4-2 pentru Franţa
159 afișări
Imaginea articolului Ovidiu Haţegan contra Croaţiei: Franţa a învins Croaţia din nou în Liga Naţiunilor

Poate că Ovidiu Haţegan nu a arbitrat finala Champions League, dar a fost la centru la finala Campionatului Mondial. Sau cel puţin la reeditarea ei.

Franţa a învins Croaţia din nou, scor 4-2 în Liga Naţiunilor. Croaţii, cu nervii întinşi la maxim că pierd din nou împotriva Franţei, au sărit să îl ia la bătaie pe Haţegan dupe ce arbitrul român a dat penalty împotriva croaţilor la scorul de 3-2 pentru un henţ.
 
Centralul român nu şi-a pierdut calmul şi a împărţit cartonaşe galbene jucătorilor croaţi.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici