Pavel Hodea: Vânzarea lui Adrian Cristea ne-ar aduce nişte bani extrem de necesari

Vicepreşedintele clubului Poli Iaşi, Pavel Hodea, a declarat, luni, că vânzarea lui Adrian Cristea, jucător deţinut în coproprietate cu Dinamo Bucureşti, ar aduce în visteria clubului ieşean o sumă de bani necesară.

208 afișări
Imaginea articolului Pavel Hodea: Vânzarea lui Adrian Cristea ne-ar aduce nişte bani extrem de necesari

Pavel Hodea: Vânzarea lui Adrian Cristea ne-ar aduce nişte bani extrem de necesari (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Pe Adrian Cristea l-am văzut antrenându-se prin Bamboo! Totuşi, am înţeles că Ioan Becali îi caută echipă. Vânzarea lui Adrian Cristea ne-ar aduce nişte bani extrem de necesari. Noi nu putem spera decât ca suma de transfer să fie cât mai mare, pentru ca şi banii pe care îi vom lua de la Dinamo să fie cât mai mulţi. Nu cred că se pune problema ca Adrian Cristea să fie dat împrumut la vreo echipă sau să ajungă în Liga a II-a, la Universitatea Cluj", a spus Pavel Hodea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici