Peste 700 de jandarmi vor fi prezenţi pe Arena Naţională la meciul dintre Steaua şi Dinamo din această seară

Peste 700 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul din Steaua şi Dinamo, care se dispută în această seară, de la ora 20:30, pe stadionul Arena Naţională, anunţă, într-un comunicat oficial, Jandarmeria Capitalei.

952 afișări
Imaginea articolului Peste 700 de jandarmi vor fi prezenţi pe Arena Naţională la meciul dintre Steaua şi Dinamo din această seară

Peste 700 de jandarmi vor fi prezenţi pe Arena Naţională la meciul dintre Steaua şi Dinamo (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete sau invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arenă, suporterilor le este recomandat să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Fanii Stelei vor avea acces în stadion pe la intrările situate pe Bulevardul Basarabia şi strada Maior Coravu, iar intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin va fi rezervată doar suporterilor dinamovişti.

Jandarmeria Capitalei le recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici