Preşedintele Sport Club Miercurea Ciuc, Antal Istvan, a decedat

Preşedintele Sport Club Miercurea Ciuc, Antal Istvan, a decedat vineri-după amiază, în urma unui infarct, la vârsta de 50 de ani, a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul general al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Iuliu Becze.

81 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Sport Club Miercurea Ciuc, Antal Istvan, a decedat

Preşedintele Sport Club Miercurea Ciuc, Antal Istvan, a decedat

"Am aflat şi noi că în această după-amiază a încetat din viaţă Antal Istavan, care a făcut parte din generaţia de aur a hocheiului românesc. Din ce am aflat noi a făcut infarct, iar toată lumea de aici, de la Miercurea Ciuc, e bulversată. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, însă cu destinul nu te poţi juca. Înaintea meciului din această seară, dintre HC Csikszereda şi Dab.Docler se va ţine un moment de reculegere în memoria sa", a spus Becze.

Născut în 18 septembrie 1958, Antal Istvan a făcut parte din generaţia de aur a hocheiului românesc, participând la numeroase competiţii , cea mai prestigioasă fiind Jocurile Olimpice de iarnă din 1980 de la Lake Placid, dar şi la mai multe ediţii ale CM.

Antal Istvan a fost jucător, antrenor, iar în prezent ocupa fucţia de preşedinte al SC Miercurea Ciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici