Programul la metrou va fi prelungit în seara meciului România - Norvegia, de pe Arena Naţională / Şi autobuzele vor circula până mai târziu

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, luni, faptul că programul trenurilor de metrou va fi prelungit marţi, în ziua meciului România-Norvegia, de pe Arena Naţională. Totodată, Societatea de Transport Bucureşti (STB) va prelungi marţi, după ora 23:30, programul de circulaţie al liniilor adiacente Stadionului Arena Naţională, respectiv 1/10, 40, 46, 86, 90, 101,102, 104, 311, 330, 335, anunţă Primăria Capitalei.

764 afișări
Imaginea articolului Programul la metrou va fi prelungit în seara meciului România - Norvegia, de pe Arena Naţională / Şi autobuzele vor circula până mai târziu

Program la metrou va fi prelungit în seara meciului România - Norvegia, de pe Arena Naţională

Partida din preliminariile EURO 2020 va începe la ora 21:45, pe Arena Naţională, şi se va încheia în jurul orei 23:30, astfel că modificarea este binevenită pentru cei 30.000 de copii şi însoţitori care şi-au anunţat prezenţa la meciul România-Norvegia.

„Ministerul Transporturilor şi Metrorex, alături de Federaţia Română de Fotbal, vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Norvegiei, ce se va desfăşura pe Arena Naţională şi anunţă că marţi, 15 octombrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră.
Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute.
Partida de fotbal ce se va desfăşura în data de 15 octombrie 2019 este un eveniment de interes public şi de importanţă naţională pentru calificarea la EURO 2020”, scrie FRF.

Meciul România-Norvegia, din grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, va avea loc marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Tricolorii au nevoie de victorie pentru a rămâne cu şanse reale în cursa pentru calificare la turneul final.

STB prelungeşte marţi programul de circulaţie al autobuzelor pentru meciul România-Norvegia

Societatea de Transport Bucureşti (STB) va prelungi marţi, dupa ora 23:30, programul de circulaţie al liniilor adiacente Stadionului Arena Naţională, unde va avea loc meciul România-Norvegia, respectiv 1/10, 40, 46, 86, 90, 101,102, 104, 311, 330, 335, anunţă Primăria Capitalei.

Ca urmare, STB va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, astfel:

-Linia 40 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Sf. Vineri” şi intersecţia Calea Călăraşilor/ Str. Traian, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Traian, Bd. Ferdinand, Şos. Pantelimon, Bd. Chişinău, Bd. Basarabia, apoi traseul actual.

-Liniile 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Valea Argeşului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă, unde vor întoarce în incinta acestuia.

-Linia 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat prin Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul
„Baicului” (linii 69, 86, 682), cu întoarcere prin Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, de unde intră în traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe Şos. Pantelimon, comun cu cele ale liniei 101, respectiv pe Bd. Gării Obor, cu cele ale liniilor 69 şi 85.

De asemenea, şi programul liniilor de metrou a fost prelungit cu o oră.

Primaria Capitalei şi Federaţia Românp de Fotbal pun la dispoziţia suporterilor echipei naţionale de fotbal, marţi, 15 octombrie, în Parcul Regele Mihai (fost Herăstrău), la intrarea Charles de Gaulle, un ecran gigantic (12x7m) pe care se va putea urmări, începând cu ora 21.45, partida dintre Romania şi Norvegia, din preliminariile Euro 2020. Intrarea este liberă.

Partida dintre România şi Norvegia, contând pentru grupa F de calificare pentru Campionatul European din 2020, se va disputa marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională în prezenţa unui număr record de peste 30.000 de copii.

Din cauza sancţiunii UEFA, la meciul România - Norvegia, terenul este suspendat, însă, conform unei noi reglementări a UEFA, la meciurile în care echipa gazdă are terenul suspendat şi trebuie să joace fără spectatori, este permis accesul copiilor sub 14 ani.

Arena Naţională va găzdui patru partide la turneul final UEFA EURO 2020: trei meciuri din grupa C şi o optime de finală. Partidele din faza grupelor ce se vor disputa la Bucureşti sunt programate în datele de 14, 18 şi 22
iunie 2020. Jocul din "optimi" va avea loc în data de 29 iunie 2020. În cazul calificării la turneul final, Naţionala României va juca cel puţin două partide din faza grupelor pe Arena Naţională.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici