PSG învinsă de Bayern Munchen prin golul marcat de un jucător crescut în pepiniera franceză

Capul de afiş al serii de marţi în Liga Campionilor, dintre PSG şi Bayern Munchen, s-a încheiat cu victoria bavarezilor cu 1-0, în manşa tur a optimilor de finală ale competiţiei. La 16 ani şi 343 de zile, Zaire-Emery a devenit cel mai tânăr fotbalist din fazele eliminatorii în Champions League.

1453 afișări
Imaginea articolului PSG învinsă de Bayern Munchen prin golul marcat de un jucător crescut în pepiniera franceză

PSG învinsă de Bayern Munchen prin golul marcat de un jucător crescut în pepiniera franceză

PSG a fost învinsă prin golul lui Kingsley Coman, produs al academiei parisiene, care a marcat din careu în minutul 53, din centrarea lui Alphonso Davies, profitând şi de o intervenţie neglijentă a portarului Donnarumma.

Francezii au început meciul fără Kylian Mbappe, incomplet refăcut după o accidentare musculară. Acesta a intrat totuşi în repriza secundă, în minutul 57, în uralele fanilor de pe Parc de Princes, revitalizând jocul gazdelor.

Bayern a fost foarte aproape de a majora scorul la 2-0, în minutul 64, când lovitura lui Choupo-Moting a fost deviată în bară cu o intervenţie de reflex a lui Donnarumma, acesta fiind al doilea duel al celor doi, în doar 2 minute, ambele câştigate de portarul italian.

Donnarumma s-a evidenţiat din nou la mingea trimisă cu capul de Pavard, la capătul cornerului obţinut din faza anterioară, când italianul respinsese în bară (minutul 64).

PSG a preluat uşor iniţiativa şi Mbappe a marcat după un şut a lui Messi, respins de Sommer, însă golul a fost anulat pe motiv de offside evident.

Tribunele au explodat din nou la o nouă reuşită a starului francez, Mbappe fructificând o pasă în faţa porţii venită la capătul unei incursiuni în viteză a lui Nuno Mendes.

Bucuria a fost însă de scurtă durată, reuşita fiind anulată la intervenţia arbitrilor din cabina VAR, care au sesizat o poziţie de offside în faza de construcţie.

Finalul de meci a fost dominat de gazde, care au irosit rând pe rând câteva ocazii de a egala, ultima după o lovitură liberă acordată în marginea careului, lateral dreapta, după un fault al lui Pavard, care a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Bayern Munchen a câştigat în cele din urmă şi porneşte ca favorită la calificare în returul care va avea loc peste trei săptămâni, în Germania.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici