Pustai: Ar fi cazul să câştigăm cu Steaua

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, miercuri, că ar fi timpul ca formaţia sa să câştige meciul cu Steaua Bucureşti, după ce elevii săi au suferit două înfrângeri consecutive în ultimele etape.

14 afișări
Imaginea articolului Pustai: Ar fi cazul să câştigăm cu Steaua

Pustai: Ar fi cazul să câştigăm cu Steaua (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Steaua este o echipă care face spectacol, a câştigat până acum cele două deplasări avute. Noi venim după două înfrângeri consecutive şi cred că ar fi cazul să câştigăm acest meci. De aceea cred că meciul va fi unul spectaculos. Steaua de anul trecut era foarte periculoasă la fazele fixe, iar cea de acum a câştigat mult la capitolul viteză, prin jucătorii tineri şi valoroşi aduşi. Plus îl mai au pe veşnicul Kapetanos, care înscrie aproape de câte ori este introdus în teren. Sunt de părere că Steaua va avea un cuvânt greu de spus în Europa în următorii ani, dacă este linişte la echipă şi antrenorii sunt lăsaţi să muncească", a spus Pustai.

Pustai, mulţumit de achiziţii realizate, miercuri, de conducătorii clubului

"Am adus un fundaş central care a jucat ultima dată la Kaunas, Akaki Kubutia. El are 23 de ani, l-am avut şi în vară în cantonamentul de la Debrecen, dar problemele financiare existente atunci au făcut ca acest transfer să nu fie realizat atunci. Cel de-al doilea transfer, Cristian Cigan, este un atacant în care am mare încredere".

Partida Gaz Metan Mediaş - Steaua Bucureşti, din etapa a VI-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici