Răzvan Lucescu: Doream să evit Franţa, tragerea la sorţi a fost puţin lipsită de noroc pentru noi

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat că tragerea la sorţi a preliminariilor Campionatului European din 2012 a fost puţin lipsită de noroc pentru naţionala României, deoarece şi-ar fi dorit să nu joace în aceeaşi grupă cu Franţa, informează site-ul UEFA.

26 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Doream să evit Franţa, tragerea la sorţi a fost puţin lipsită de noroc pentru noi

Răzvan Lucescu: Doream să evit Franţa, tragerea la sorţi a fost puţin lipsită de noroc pentru noi (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Doream să evit Franţa, astfel că în această privinţă tragerea la sorţi a fost puţin lipsită de noroc pentru noi. Am jucat recent cu francezii şi deşi rezultatele nu au fost rele (n.r. - 2-2 şi 1-1 în preliminariile Cupei Mondiale), presiunea a fost imensă. Ar putea fi cea mai dificilă grupă, este echilibrată şi mai multe echipe au oportunitatea să producă surpriza. Bosnia şi Belarus au făcut, ambele, mari progrese recent. Dacă părăsesc Varşovia fericit sau trist? O părăsesc cu gândul la această grupă. Asta este tot", a spus Lucescu.

Reprezentativa României va face parte din grupa D de calificare la Campionatul European din 2012, alături de selecţionatele Franţei, Bosniei-Herţegovina, Belarusului, Albaniei şi Luxemburgului, conform tragerii la sorţi de duminică de la Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici