Record: Spadacio a reuşit să-şi rezilieze contractul cu Rapid

Jucătorul Juliano Spadacio a reuşit să-şi rezilieze contractul cu Rapid, din care mai avea un an, după ce a făcut memoriu la FIFA, în care acuză gruparea română că nu i-a plătit salariul în ultimele trei luni, scrie, vineri, cotidianul Record.

155 afișări
Imaginea articolului Record: Spadacio a reuşit să-şi rezilieze contractul cu Rapid

Record: Spadacio a reuşit să-şi rezilieze contractul cu Rapid (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Conform Record, Juliano Spadacio, care şi-a exprimat dorinţa de a juca la Vitoria Guimaraes, i-a informat acum pe responsabilii clubului portughez că vrea să se gândească mai bine la viitoare sa destinaţie.

Jucătorul de 30 de ani este tentat să ia în considerare şi alte propuneri mai avantajoase, în special în termeni financiari, mai scrie Record.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici