S-au relaxat regulile COVID-19 în SUA. Djokovic ar putea avea o şansă de a participa la US Open

Novak Djokovic a fost nevoit să se retragă de la turneele pregătitoare pentru US Open din continentul nordamerican, dar este încă nevoit să aştepte o eventuală şansă de a participa la ultimul Grand Slam al anului, în ciuda faptului că regulile privind COVID-19 au fost uşor relaxate vineri în SUA.

291 afișări
Imaginea articolului S-au relaxat regulile COVID-19 în SUA. Djokovic ar putea avea o şansă de a participa la US Open

Djokovic, ca şi la Cincinnati, a fost inclus pe lista provizorie de înscrieri pentru Flushing Meadows, dar din cauza deciziei sale de a nu se vaccina împotriva COVID-19, el nu este în acest moment autorizat să intre în ţară.

Însă CDC (Centers for Disease Control and Prevention) au emis noi orientări care relaxează regulile privind distanţarea socială şi carantina.

Cu toate acestea, sfaturile de călătorie nu au fost încă actualizate, care prevăd în prezent că toţi cetăţenii şi rezidenţii care nu sunt cetăţeni americani trebuie să fie complet vaccinaţi înainte de a intra în ţară, însă site-ul webal instituţiei precizează că acest lucru este în curs de revizuire.

„Această îndrumare actualizată este destinată să se aplice în mediile comunitare. În săptămânile următoare, CDC va lucra pentru a alinia la actualizarea de astăzi documentele de îndrumare independente, cum ar fi cele pentru mediile de îngrijire a sănătăţii, mediile reunite cu risc mai mare de transmitere şi călătoriile", s-a scris într-un comunicat al forului sanitar american.

În luna iunie, CDC a relaxat uşor îndrumările, pasagerii nemaifiind nevoiţi să prezinte un test, dar vaccinările sunt în continuare necesare. Acest lucru înseamnă, desigur, pentru Djokovic, că va aştepta o decizie de ultim moment, din nou, ca în Australia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici