Sandu: Nu meritam să mergem la Cupa Mondială

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă că echipa naţională a României nu merita să participe la Cupa Mondială din Africa de Sud, precizând că ar fi foarte bine dacă aceasta ar obţine calificarea la CM 2014 sau CE 2016.

12 afișări
Imaginea articolului Sandu: Nu meritam să mergem la Cupa Mondială

Sandu: Nu meritam să mergem la Cupa Mondială (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu meritam să mergem la Cupa Mondială, să fim serioşi. Când merităm să mergem, ne calificăm, când nu, nu. Nu putem noi să ne calificăm în condiţiile astea. Nu avem jucători să ne calificăm (n.r. - la turneele finale) ediţie de ediţie. Dacă ne vom califica în 2014 sau 2016 ar fi foarte bine. Noi sperăm şi în 2012, pentru că este obiectivul lui Răzvan, sunt ambiţiile lui. Să dea Dumnezeu să se califice", a spus preşedintele FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici