Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Miami

Simona Halep, locul cinci în clasamentul mondial, a pierdut, miercuri seară, scor 6-3, 6-7, 2-6, cu Johanna Konta, în sferturile de finală ale turneului de la Miami, iar pentru un loc în finala britanica va juca cu învingătoarea dintre Angelique Kerber şi Venus Williams.

2578 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Miami

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Miami (Imagine: Ovidiu Iordachi/ Mediafax Foto)

Simona Halep a durat foarte bine pe durata primului set, pe care şi l-a adjudecat cu scorul de 6-3, după 40 de minute de joc. Sportiva originară din Constanţa a avut nevoie de un singur break pentru a se impune în prima manşă.

Setul secund a fost mult mai diferit. Johanna Konta, a zecea favorită la câştigarea trofeului de la Key Biscaine, s-a desprins la 3-0, însă replica lui Halep a fost promptă. Româncă a luat trei game-uri consecutive şi a restabilit egalitatea. Halep a câştigat pe serviciul advers la 4-4, dar nu a putut închide setul apoi. S-a ajuns în tiebreak, unde jucătoarea britanică a avut nevoie de trei mingi de set pentru a închide setul cu 9-7.

În decisiv, Simona a început mai bine, revenind de la 0-40 în primul game, câştigându-şi serviciul. De la scorul de 2-1, Halep nu a mai reuşit să-şi adjudece niciun game, cedând cu 6-2. În disputele directe, scorul a devenit 2-1 pentru Johanna Konta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici