Szasz Jeno va reprezenta fotbalul în sală în Comitetul Executiv al FRF

Primarul oraşului Odorheiul Secuiesc, Szasz Jeno, va reprezenta fotbalul în sală în Comitetul Executiv al FRF, el câştigând turul de scrutin de joi cu 11 voturi la 9 în faţa preşedintelui clubului CIP Deva, Gheorghe Mara, cel care a ocupat până acum funcţia de membru al C.Ex.

8 afișări
Imaginea articolului Szasz Jeno va reprezenta fotbalul în sală în Comitetul Executiv al FRF

Szasz Jeno va reprezenta fotbalul în sală în Comitetul Executiv al FRF

Ales până în aprilie 2010, Jeno este preşedintele clubului ACS Odorheiu Secuiesc, actualul lider al clasamentului Campionatului Naţional de fotbal în sală.

La începutul lunii noiembrie, în cadrul unei Adunări Generale, preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, au fost aleşi să reprezinte Liga Profesionistă de Fotbal în Comitetul Executiv al FRF, în următorii doi ani. De asemenea, patronul clubului Smart Fotbal, Daniel Robe, va reprezenta în continuare fotbalul feminin în Comitetul Executiv, el primind un nou mandat de doi ani, în urma unei şedinţe a conducătoriilor celor zece grupări din Campionatul Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici