Thierry Henry: Franţa este capabilă să câştige Euro-2016

Fostul internaţional francez Thierry Henry a declarat, într-o sesiune de întrebări ale suporterilor pe pagina sa de Facebook, că naţionala pregătită de Didier Deschamps, adversara României în grupa A de la Euro-2016, este capabilă să câştige turneul final, a anunţat, miercuri, L'Equipe.

138 afișări
Imaginea articolului Thierry Henry: Franţa este capabilă să câştige Euro-2016

Thierry Henry: Franţa este capabilă să câştige Euro-2016 (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

"Franţa este capabilă să câştige Euro-2016. Ne place să jucăm acasă, deşi uneori nu este uşor să câştigi în condiţii de presiune. Alte pretendente la câştigarea trofeului sunt Spania, care a dominat fotbalul categoric în ultimii ani, şi Germania", a spus Henry.

Reprezentativa României va evolua în grupa A la Euro-2016, alături de selecţionatele Franţei, Albaniei şi Elveţiei, s-a stabilit, sâmbătă, la tragerea la sorţi de la Paris. România şi Franţa vor juca la 10 iunie 2016, pe arena Stade de France, acesta urmând să fie meciul de deschidere al Campionatului European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici