Un lider al PDL Bihor susţine că preşedintele interimar al CSM şi-a dat un premiu de 18.700 lei

Secretarul general al PDL Bihor, Mircea Matei, i-a cerut, marţi, primarului Oradiei, Ilie Bolojan, să verifice modul în care structurile din subordine gestionează banii publici, dând ca exemplu situaţia de la CSM, unde preşedintele interimar s-ar fi premiat cu 18.700 de lei.

9 afișări

Mircea Matei a spus, într-o conferinţă de presă, că preşedintele interimar al CSM, Nicuşor Vaşadi, şi-a dat primă de 18.700 de lei, în urma meciurilor de baschet şi a campionatului de polo câştigate de CSM Oradea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Din banii ăştia probabil că a încasat vreo 12.000 - 13.000 de lei. Dar, conform normelor de aplicare a Legii educaţiei fizice şi sportului, Vaşadi nu avea dreptul să se premieze pentru meciurile de etapă, deoarece el nu este în aparatul tehnic al clubului, decât pentru meciurile de campionat", a spus Matei, fost membru în conducerea CSM până anul trecut.

Acesta a afirmat că oricum, premiile pe care şi le-ar fi acordat Vaşadi sunt nedrepte.

"De ce să ia el premii, când e acolo de o lună, iar actuala echipă de polo e făcută de anul trecut, de către fostul preşedinte Petruţ Drăgan şi de către antrenor? Chiar îl rog pe domnul Bolojan să verifice modul de gestionare al banilor publici, despre care am aflat că sunt şi aşa prea puţini", a susţinut secretarul general al PDL Bihor.

Contactat de corespondentul MEDIAFAX, primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a declarat că va verifica afirmaţiile lui Matei referitoare la CSM.

"Nu cunosc situaţia. Domnul Vaşadi nu trebuia să se premieze, pentru că nu are merite. Dacă ar fi păstorit această echipă de un an, ar fi avut. Nu ştiu dacă e ilegal, dar imoral este. Voi verifica despre ce este vorba”, a declarat Ilie Bolojan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici