Varga: Nu este nicio surpriză pentru mine că a rămas 3-0 pentru FC Timişoara

Mijlocaşul Dacian Varga a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, că nu este surprins de decizia de vineri a Comisiei de Recurs a LPF, care a respins memoriul FC Rapid la decizia Comisiei de Disciplină, potrivit căreia formaţia Rapid a pierdut, cu 0-3, meciul cu FC Timişoara

15 afișări
Imaginea articolului Varga: Nu este nicio surpriză pentru mine că a rămas 3-0 pentru FC Timişoara

Varga: Nu este nicio surpriză pentru mine că a rămas 3-0 pentru FC Timiş (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Mă aşteptam ca şi această comisie să dea 3-0 pentru Timişoara. Nu este nicio surpriză pentru mine. Eu nu mă simt vinovat cu nimic în acest caz. Eu am vrut să ajut Rapidul, nu să îl fac să piardă. Dacă ştiam că se va ajunge aici şi vom pierde cu 3-0, eu nici nu mai călcam pe teren în meciul cu FC Timişoara", a precizat Varga.

Dacian Varga a adăugat că este convins că nici el, nici Tiberiu Bălan, nu vor mai juca în Ligii I până la finalul sezonului: "Din punctul meu de vedere, şi eu şi Bălan, aveam drept de joc în meciul cu FC Timişoara, asta este părerea mea şi mi-o menţin. Sunt ferm convins că noi doi nu vom mai juca în Liga I până la finalul campionatului. Nu ştiu dacă cineva de la Ligă are ceva cu noi, dar din păcate am căzut la mijloc".

Comisia de Recurs a Ligii Profesionisite de Fotbal (LPF) a respins, vineri, memoriul clubului Rapid la decizia Comisiei de Disciplină, potrivit căreia formaţia Rapid a pierdut, cu 0-3, meciul cu FC Timişoara, deoarece i-a folosit pe jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici